Σάββατο, 15 Αυγούστου 2020

Οι προηγούμενες διοργανώσεις

2nd Governance, Enterprise Risk & Compliance Conference: How to enhance your Risk Intelligence in the Extended enterprise

Κατεβάστε τις παρουσιάσεις ομιλητών του 2nd Governance, Enterprise Risk & Compliance Conference


Το Risk Management είναι κουλτούρα, αντίληψη και τρόπος ζωής

Το Συνέδριο Enterprise Governance and Risk Conference που πραγματοποιήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 2014 στο Αμφιθέατρο Maroussi Plaza απετέλεσε το πρώτο συνέδριο στη χώρα μας που ανέδειξε σφαιρικά το επίκαιρο και κρίσιμο θέμα της εταιρικής διαχείρισης κινδύνων και τη σημασία του για τη δημιουργία εταιρικής αξίας. Το συνέδριο διοργανώθηκε από την Boussias Communications και την Fidel & Fortis.

Με τους κινδύνους να πολλαπλασιάζονται στο μέλλον και την πολυπλοκότητα να χαρακτηρίζει το διεθνές επιχειρηματικό περιβάλλον, το Risk Management μαζί με την εταιρική διακυβέρνηση και την κανονιστική συμμόρφωση αναδεικνύονται σε βασικά εργαλεία στρατηγικής για κάθε επιχείρηση που θέλει να επιβιώσει και να ευημερήσει τον 21ο Αιώνα. Το Risk Management δεν είναι απλή τεχνική άσκηση. Είναι κουλτούρα, αντίληψη και τρόπος ζωής για όλους: διοίκηση και εργαζόμενους. Αυτά ήταν τα κύρια μηνύματα αλλά και τα συμπεράσματα από το πρώτο Συνέδριο GRC, το οποίο χαρακτηρίστηκε από ομιλητές και συμμετέχοντες ως άκρως επίκαιρο υπό τις παρούσες συγκυρίες.

Κατά την εναρκτήρια ομιλία της, η κυρία Αντωνάκη Γενική Διευθύντρια της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος παρατήρησε ότι η ελαχιστοποίηση των κινδύνων πρέπει να είναι κύριο μέλημα κάθε συνετού επιχειρηματία, προσθέτοντας ωστόσο ότι οι επιχειρήσεις δεν είναι τόσο εξοικειωμένες με τη διαχείριση κινδύνων, ώστε να την εντάξουν ως λειτουργία στο standard πρόγραμμα των θεμάτων που πρέπει να τους απασχολούν και μάλιστα με αντίστοιχο προϋπολογισμό. Ειδική αναφορά έκανε και στη σημασία της ιδιωτικής ασφάλισης η οποία έχει σημαντικό ρόλο σε αυτή τη διαδικασία καθώς ενθαρρύνει επιχειρηματικά ανοίγματα, τονίζοντας ότι δεν είναι καθόλου τυχαίο που οι προηγμένες χώρες εμφανίζουν υψηλά ποσοστά ασφάλισης.

Διαβάστε περισσότερα

Κατεβάστε τις παρουσιάσεις των ομιλητών


  • ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ
  • ΧΟΡΗΓΟΙ
EY
  • ΜΕ ΤΗ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
  • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
  • COMMUNICATION CONSULTANTS
  • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR

Δείτε τους όρους χρήσης. Επικοινωνήστε μαζί μας.

© 2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, T:210 6617777, F:210 6617778

Designed by Boussias
New Media Team